Fuji X-Pro 2 a X-T2 v grafitu

Koncem ledna budou mít premiéru grafitové verze dvou loňských novinek, Fuji X-T2 a Fuji X-Pro2.

Zde je krátký výtah z oficiálních tiskových zpráv Fujifilmu.

Fujifilm X-T2

xt2

 

 

 

 

 

Luxusní grafitově stříbrná verze pro více elegance

Společnost FUJIIFILM uvádí novou grafitově stříbrnou verzi digitálního fotoaparátu X-T2. Tato elegantní varianta bude pod označením FUJIFILM X-T2 Graphite Silver Edition v prodeji se speciálním příslušenstvím a luxusním koženým řemínkem.

Vnější povrch nové varianty X-T2 Graphite Silver Edition tvoří vícevrstvý, natřikrát vypálený lak vytvářející elegantní a na dotyk příjemný materiál. První vrstvu tvoří matně černá základová barva, kterou se pokryje výchozí hořčíkový povrch. Tato základová vrstva zajišťuje hlubší černé odstíny v tmavých částech a díky tomu jsou světlejší složky celého laku více nápadné. Druhá vrstva používá speciální tenký film na bázi tzv. Multilayer Coating Technology a vytváří grafitově stříbřitý lesk s neuvěřitelně jemným provedením. Třetí vrstvu tvoří průhledný lak pro dosažení vysokého lesku.

 

X-Pro 2

xpro2

 

 

 

 

 

Společnost FUJIFILM  oznámila, že rozšiřuje modelovou řadu digitálního fotoaparátu FUJIFILM X-Pro 2 o grafitové provedení, jehož vícevrstvá povrchová úprava zajišťuje unikátní kovový efekt. Tato modifikace bude k dispozici v kombinaci s kompaktním a lehkým výměnným objektivem FUJINON XF 23 mm F2 R WR, který se vyznačuje vysokým rozlišením a rychlým a současně tichým systémem automatického ostření. Tento nový set bude mít premiéru na konci ledna 2017 pod označením FUJIFILM X-Pro2 Graphite Edition.

FUJIFILM X-Pro2 Graphite Edition si zachovává vlastnosti modelu X-Pro2 a navíc přidává vysoce kvalitní grafitový odstín vytvořený pomocí speciální vícevrstvé úpravy vnějšího povrchu těla fotoaparátu. Tmavší barva lépe odpovídá charakteristice špičkového fotoaparátu X-Pro2, vhodného mimo jiné pro momentky a pohotové fotografie. Dosažena byla větším množství černého pigmentu ve vrchní vrstvě povrchové úpravy ve srovnání s modelem X-T1 Graphite Silver Edition. Nový FUJIFILM X-Pro2 Graphite Edition se dodává s objektivem FUJINON XF 23 mm F2 R WR a sluneční clonou LH-XF35-2 ve stejném grafitovém provedení jako tělo fotoaparátu. Díky tomu celá sada působí jednotným dojmem a její luxusní provedení zajišťuje majitelům kromě skvělých fotografických výsledků i prvotřídní zážitek při užívání.

 

fotoaparáty se objeví snad již brzy, ve specializované prodejně FUJIFILM

www.fujifoto.cz

Hybernská 24

Praha 1  110 00

mapa

 

Facebook Comments
(Visited 504 time, 1 visit today)
Sdílejte
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 74
  •  
  •  

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*


*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..